top of page

Wat piloten zeggen...

Wil je weten wat onze piloten vinden van het werken aan Trialoog? Lees mee...


"Wat ons betreft, we zouden meteen opnieuw instappen.

Want Trialoog zorgt voor een mindshift in de organisatie, die heel veel mooie dingen teweeg brengt zowel voor bewoners, familie en medewerkers.

Het mooie is dat er geen standaard benadering bestaat, ieder doet de trialoog op zijn manier die het best past bij de eigen organisatie.

Het hoeft niet groots te zijn, in tegendeel wij zijn gestart met kleine alledaagse dingen.

De rest komt spontaan vanzelf als gevolg van het vorige.

Het kost geen extra energie enkel, een constante aandacht voor een dialoog in trialoog, samen zetten we dingen in beweging.

Het is stilaan bouwen aan openheid, vertrouwen en goede communicatie met bewoner en familie, de medewerkers en het wzc, samen zoeken naar het haalbare en werkbare.

Wij ervaren Trialoog als een manier van werken die kan bijdragen tot alledaagse geluk van de bewoner en familie met als gevolg dat ook het werkgeluk en de motivatie van onze medewerkers verhoogt.

Het is een bouwwerk dat klein begint en stilaan in het DNA van de hele organisatie sluipt.

Het volgen van de projectgroep verrijkt de ideeën.

Het was een constante uitwisseling van het trialoog- proces in de eigen organisatie, gebaseerd op de praktijkbenadering met een snuifje theorie die de aanpak duidt en verrijkt."


Patrick Claes, algemeen directeur, WZC Huize Sint Anna, Lanaken

Meer getuigenissen....

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Na drie jaar ontwikkelingswerk en volop uitproberen bij de eerste woonzorgcentra, gaan we er de komende twee jaar helemaal voor. Het Trialoog-concept heeft zijn waarde bewezen als participatief model

Was je er dit najaar niet bij? Niet getreurd. In maart 2023 starten we een nieuwe Master Class op waar je alles meekrijgt om samen met bewoners, familie en medewerkers het woonzorgcentrum van de toeko

Op 20 oktober starten we met de vijfdaagse Master Class waarin aan Trialoog wordt gewerkt door samen Wonen en Leven van alledag vorm te geven. Twee vliegen in 1 klap dus. Lees hier wat ze er in WZC Te

bottom of page